Fågelfadder

Vill du stödja fågelstationens verksamhet och samtidigt bli fadder till en livs levande stjärtmes (eller någon annan art), få information om dess liv och leverne samt ta del av eventuella återrapporteringar eller återfynd? Eller kanske vill du ge bort ett sådant fadderskap i present?

 

Gör som många andra – skänk 500 kronor (eller mer om du önskar) till fågelstationen, och i gengäld erbjuder vi följande:

– Ett diplom som bevis på fadderskapet. Diplomet innehåller även information från ringmärkningen (t.ex. kön, ålder och vikt).

 

– Ett material med bilder och spännande information om arten (kännetecken, utbredningsområden, flyttvägar och annat).

 

– Eventuella återrapporteringar från just din fågel (med lite tur kanske vi eller någon annan ringmärkare i världen återfångar just din individ, och har vi mindre tur så kan det hända att fågeln hittas död i något land).

 

– Kostnadsfri guidning på fågelstationen (för fyra personer).

 

OBS! Notera att fadderfågeln ALLTID är unik. Det betyder att en fågelindivid endast kan ha ETT fadderskap knutet till sig.

Anmäl dig som fadder i formuläret här nedan

 

Vi levererar alla uppgifterna i en utskriftsvänlig digital form (pdf) som skickas via e-post till beställaren. Din gåva om 500 kr skickas via Swish 123 114 71 31 eller sätts in på Plusgiro 90 05 65-3. Vi skickar materialet i PDF-format till beställaren efter att insättningen registrerats.

 

OBS: Vi har en leveranstid på ca en till två veckor från att betalningen inkommit. Om fadderskapet är avsett som en gåva på en särskild dag rekommenderar vi därför att ni är ute i god tid.

 

Välkommen som fadder!

Fält märkta med asterisk (*)  är obligatoriska