Ottenbykalendern 2020 - beställ här!

OBS! OTTENBYKALENDERN 2020 ÄR NU SLUTSÅLD. Tack för i år!

 

Här nedan bokar du din Ottenbykalender för 2020!

 

Precis som tidigare är den fyllt med vackra bilder på spännande fåglar och härliga bilder från sydligaste Öland. Vår kalender är en uppskattad julklapp/present och intäkterna går oavkortat till fågelstationens kärnverksamhet. Ditt köp blir alltså ett betydelsefullt stöd till bland annat de naturintresserade ungdomar som här på Ottenby fördjupar sina kunskaper om fåglarna i vår natur.

 

Priset för kalendern är 300 kr (inklusive frakt inom Sverige), men du är varmt välkommen att skänka ett högre belopp om du önskar! Betalning sker på förhand till Plusgiro 1994 99-5 eller till Swishnummer 123 457 64 19 (ange antalet kalendrar du önskar samt din e-postadress). Kalendern levereras i december, någon vecka innan jul, förutsatt att betalning sker senast måndag 2 december. Det går bra att beställa/betala även efter detta datum, men vi kan då inte lova att den anländer innan jul. Du kommer att få en bekräftelse med betalningsinstruktioner till din e-postadress efter att du skickat in beställningen via formuläret nedan.

 

Bor du utomlands? För utländska adresser tillkommer 50 kr i fraktavgift (totalt 350 kr/kalender).

 

Om du har några frågor kring kalenderbokningen eller vill korrigera uppgifter du lämnat så kan du vända dig till adressen info@ottenby.se.

 

Bästa hälsningar, och stort tack för ditt fina och betydelsefulla stöd!

/Ottenby fågelstation